aA
Kvaištelėję sporto aistruoliai, vykdami į Sidnėjaus olimpines žaidynes, trukdo organizatorius su kvailais klausimais. Vienas vokietis organizacinio komiteto paklausė, ar Sidnėjuje pieno galima įsigyti ištisus metus ir ar ten yra universalinių parduotuvių.
Jis nevienintelis manantis, kad Australija yra necivilizuota šalis. Vienas britas paklausė, ar jam reikia atsivežti savo peilius ir šakutes.

Vienas amerikietis klausinėjo apie hipodromo lenktynių vietas, o kitas norėjo Vienos berniukų choro tvarkaraščio - dauguma amerikiečių neskiria Australijos nuo Austrijos.

Linksmųjų istorijų atranką padaręs "Marketing magazine" taip pat išskyrė vieną vokietį, kuris teiravosi, kaip geriau važiuoti - iš Perto į Darviną ar iš Darvino į Pertą - kad saulė nešviestų į akis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.