aA
Klaipėdos policija gavo vieno santechniko skundą, kuriame jis apkaltino policijos patrulį piktnaudžiavus pareigomis ir nesumokėjus jam už darbą. Klaipėdietis teigia Patrulių rinktinės patrulio bute remontavęs santechniką ir darbą įvertinęs pustrečio tūkstančio litų, tačiau pareigūnas jam nesumokėjęs.
Radiatorius, šildymas, gyvatukas
Radiatorius
© DELFI
Klaipėdos miesto 2-asis policijos komisariato (PK) pareigūnai kartu su Klaipėdos miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Vidaus tyrimų grupe dėl piktnaudžiavimo tarnyba pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šią savaitę Klaipėdos miesto 2-ajame PK tai jau antras ikiteisminis tyrimas dėl pareigūnų galimų tarnybinių nusižengimų.

Tiriamas ir už vagystes nuteisto bei įkalinimo įstaigoje kalinčio klaipėdiečio skundas, kuriame jis apkaltino jo bylą tyrusį kriminalistą viršijus tarnybos įgaliojimus ir pavogus jo bute laikytus vogtus daiktus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.