aA
Didžiosios Britanijos interneto puslapis siūlo itin greitą DNR tėvystės tyrimą, kuriam reikia tik kelių vyro ir vaiko plaukų vietoj iki šiol naudotų kraujo pavyzdžių.
Naujoji paslauga sutrumpina rezultatų laukimo laiką nuo trijų savaičių iki trijų dienų. Ir tai reiškia, kad vyrai gali sužinoti, ar vaikas yra jų, paprasčiausiai nukirpdami keletą plaukų nuo savo ir nuo vaiko galvos.

Tačiau "www.dnanow.com" gali sukelti ginčus, nes vyrams yra suteikta galimybė patikrinti savo tėvystę be moters ir vaiko žinios.

Tėvystei įrodyti teisėjai skiria kraujo tyrimus, kuriuos atlieka gydytojai. Tačiau interneto ir paprastų kompanijų, siūlančių tėvystės testus, populiarumas JAV vis auga.

Lankytojai gali užpildyti anketą internete, išsiųsti savo ir vaiko plaukų pavyzdžius paštu ir rezultatai bus po kelių dienų elektroninio ar paprasto pašto dėžutėje. Paslauga yra brangoka, ji kainuoja apie 1200-1500 litų, tačiau teigiama, kad tikslumo garantija yra 99,99 procentai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.