aA
“Virgin Mobile” surizikavo pristatyti pirmą pasaulyje mobilų telefoną su MP3 grotuvu. Jau nuo šiandien prekyboje, “Samsung SGH M-100” yra prabangus privalumų rinkinys ir jus gali sustabdyti tik vienas svarbus bruožas: 349,99 svarai (apie 2100 litų), kuriuos reikia sumokėti.
Toks modelis jau buvo rinkoje ir anksčiau: Ispanijoje, Vokietijoje, Portugalijoje ir Italijoje. Tačiau “Virgin”, norėdama tapti žaidimo lydere, paskelbė pranešimą spaudai, kuriame sakoma kad ji pristato naują telefoną Didžiojoje Britanijoje.

Pats telefonas turi 32 MB atminties (apie pusvalandis muzikos), stereo ausines ir mikrofoną. Taip pat yra komandos: “play”, “stop”, “ skip”, tempo kontrolė. Jis groja 9 valandas. Papildomi privalumai - vibracinis žiedas, suderinamumas su asmeniniu kompiuteriu, žaidimai ir visa kita įprasta įranga.

Apskritai tai gražus, simpatiškas telefoniukas. O ar jis yra “trumpa modernios mobilių telefonų technologijos, kuri neturi ribų, santrauka” ir ar yra vertas kainos – nuspręs pirkėjai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.