aA
Kaišiadorių geležinkelio stoties prieigose baigiami likviduoti antradienį įvykusios krovininio traukinio avarijos padariniai. Čia antradienį po pietų nuo bėgių nulėkė aštuoni galiniai Jonavos link važiuojančio krovininio traukinio vagonai.
Bėgiai, traukinys, geležinkelis
Bėgiai, traukinys, geležinkelis
© DELFI
Traukinių eismas judriame šalies geležinkelio ruože šiuo metu vyksta sklandžiai.

Kauno transporto policijos komisariato atstovas spaudai Edgaras Turčinskas sakė, kad iki trečiadienio ryto specialiu kranu buvo pakelti ir ant bėgių pastatyti 6 iš 8 nuvirtusių vagonų. Nė vienas iš jų neapsivertė, į aplinką nepateko jokių kenksmingų ar pavojingų medžiagų.

Pasak pareigūno, per avariją buvo sugadinta pora šimtų metrų pabėgių, tačiau ši kelio į Radviliškį atšaka nėra pagrindinė ir traukiniai laikinai nukreipiami į kitą kelią.

Avarija Kaišiadorių geležinkelio stoties prieigose įvyko antradienio pavakarę. Nuo bėgių nuslydo 8 galiniai traukinio vagonai, pakrauti anglimi, mediena ir metalo laužu. Žmonės įvykio metu nenukentėjo.

Krovininis traukinys važiavo maršrutu Vaidotai-Radviliškis. Atkabinus nuo bėgių nučiuožusius vagonus, sąstatas galėjo vykti toliau.

Nelaimės priežastys tiriamos.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.