aA
Anksčiau šioje byloje savo kaltę taip pat pripažino Lucy Edwards (Liusi Edvards), kuri buvo banko vieno Rytų Europos padalinių vadovė, ir jos vyras Peteris Berlinas (Piteris Berlinas).

S. Kudriavceva ėjo vienas pagalbinių administracinių pareigų "Bank Of New York" Londono skyriuje. Ji prisipažino, kad gaudavo 500 dolerių per mėnesį iš L. Edwards ir P. Berlino už tai, kad stebėjo sąskaitas, kuriomis lėšos pervedamos iš Rusijos. Be to, ji prisipažino kalta melavusi tardymui.

Kaip tikimasi, nuosprendis byloje bus paskelbtas liepos 7 dieną. S. Kudriavcevai, atsižvelgiant į tai, kad ji prisipažino kalta, gresia nuo 6 iki 12 mėnesių namų arešto. Tuo tarpu straipsnis, pagal kurį jai pareikštas kaltinimas, numato laisvės atėmimą iki 35 metų.

Manoma, kad per "Bank of New York" sąskaitas išplauta apie 7 mln. dolerių, pervestų iš Rusijos. L. Edwards ir P. Berlinas prisipažino, kad gavo už šias operacijas 1,8 mln. dolerių komisinių, už kuriuos nesumokėjo mokesčių. Jie gali būti nuteisti 10 metų kalėti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.