aA
Kompanija "EverAd Inc.", išradingų skaitmeninės reklamos sprendimų platinimo lyderė bei muzikinės platformos "PlayJ" kūrėja, antradienį atidarė tinklalapį PlayJ.com, kuris muzikos gerbėjams suteiks priėjimą prie didžiausių interneto nemokamos muzikos kolekcijų ir duomenų bazių.
"PlayJ ir PlayJ.com - tai naujos internetinės muzikos eros saulėtekis ir puiki nauja galimybė muzikos mylėtojams bei platintojams," teigė Amiras Weisbergas, "EverAd" vadovas.

"Pirmą kartą interneto vartotojams siūloma nauja, prieinamesnė alternatyva apmokestintam dainų parsisiuntimui iš interneto, muzikos atlikėjams ir platintojams - galimybė užsidirbti, o reklamos vadybininkams - efektyvi priemonė pasiekti konkrečią auditoriją. Tai tiesiog puikus derinys."

PlayJ ketina aktyviai kovoti ir su muzikos "piratavimu". Visuose iš tinklalapio parsisiųstuose kūriniuose bus įrašomi tam tikri kodai, kurie apribos neautorizuotą legalios muzikos kopijavimą į skaitmeninį ar kitus analogiškus formatus.

"PlayJ - tai skaitmeninės muzikos evoliucija," pridūrė Weisbergas. "Mes ir toliau ketiname dėti daug pastangų, kad pritrauktume daugiau atlikėjų, daugiau kūrinių ir daugiau vartotojų."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.