aA
Irkutsko srities Usolje Sibirskoje mieste milicijos darbuotojai sulaikė įtariamus močiutės nužudymu 14-metų jos vaikaitį ir 10 metų provaikaitį.
Kumštis, kumščiai, smurtas, smūgis
Kumštis
© Corbis/Scanpix
Sibire esančios Irkutsko srities vyriausiosios vidaus reikalų valdybos spaudos tarnybos duomenimis, 72-ejų metų pensininkės kūnas, pramušta galva, buvo rastas jos name Raudonųjų partizanų prospekte. Įvykio vietoje aptiktas nusikaltimo įrankis - plaktukas.

Dėl nužudymo iškelta baudžiamoji byla. Milicininkai mano, kad nusikaltimo priežastis buvo priešiški močiutės ir vaikų - septintos klasės moksleivio ir mokykloje-internete besimokančio antroko - santykiai.

Panašus įvykis įvyko prieš dvejus metus Maskvoje. Tada 12 metų paauglys taip pat mirtinai sumušė plaktuku savo senelę. 88 metų Tatjanos Korkinos kūnas buvo rastas jos bute Maskvos pietvakariuose esančioje Ostrovitianovo gatvėje.

Kaip nustatė ekspertai, senutė mirė nuo kaukolės ir smegenų sužeidimų bei daugybės lūžių.

Per tyrimą sulaikytas nužudytosios vaikaitis - 12 metų Sergejus Korkinas, tada buvęs šeštos klasės mokinys, prisipažino, kad jausdamas priešiškumą savo senelei, smogė kelis kartus plaktuku į galvą, o tada ją spardė kojomis, kol ji mirė.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.