aA
Sausio 25 d. internetiniame sekso pažinčių tinklalapyje 36 metų Kėdainių rajono gyventoja pamatė skelbimą, kuriame buvo nurodyta jos vardas, pavardė, mobiliojo ryšio telefono numeris ir parašyta, kad ji už intymias paslaugas dar primokės 100 litų. Moteris iš karto kreipėsi į policiją dėl šmeižimo.
Skelbimas pažinčių portale: už pasimylėjimą moteris siūlo 100 litų
© Shutterstock nuotr.

Savo pareiškime policijai ji nurodė, kad įtartini skambučiai, siūlant jai susitikti, suteikti intymias paslaugas, prasidėjo pernai lapkritį. O gruodžio mėnesį jai paskambino iš matymo pažįstama jonavietė Ž. S. (gimusi 1979 m.), kuri paklausė ar linksmiau jai pasidarė gyventi ir pasakė, kad jos telefono numerį paskelbė internete.

Kėdainių rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl šmeižimo. Tas, kas žmogų šmeižė per visuomenės informavimo priemonę ar spaudinyje, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.