aA
Ir vėl internetas pralenkė tradicines žiniasklaidos formas. “Humor Networks” “Joke-Of-The-Day” klientų sąrašas pranoko vieno gerbiamiausių JAV laikraščių “The New York Times” prenumeratorių skaičių ir pasiekė 1,7 milijono.
“Seneliui” laikraščiui surinkti savo auditorijai - 1,23 milijono - prireikė beveik amžiaus, o “Joke-Of-The-Day” užteko metų, kad peršoktų šį skaičių.

“Humor Network” vadovas Ericas Targanas sakė, kad kompanija dabar prilygsta “USA Today” ir “The Wall Street Journal” - vieninteliams dienraščiams, kurių skaitytojų ratas yra didesnis už “The New York Times”.

“Humor Network” plečiasi naudodama tinklinį marketingą ir bendradarbiavimą su kitais interneto puslapiais. Kompanija pradėjo nuo 200 prenumeratorių ir išaugo iki beveik 2 milijonų. Visi jie kiekvieną rytą elektroniniu paštu gauna savo humoro dozę.

E.Targanas mano, kad “Joke-Of-The-Day” turi daugiau skaitytojų nei “Times” dėl tos priežasties, kad “jie gali turėti fantastiškų naujienų, bet jos tiesiog nejuokingos. Juokai plinta daug greičiau nei aukščiausios klasės naujienos.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.