aA
Antradienį surengtame posėdyje V. Putinas prašė premjero pavaduotojo Michailo Kasjanovo liepti kabineto nariams "nekreipti dėmesio į kalbas apie naujo kabineto sudarymą", vėliau pranešė M. Kasjanovas.

Pasak jo, V. Putinas pareiškė, kad pirmoji jo užduotis pradėjus eiti prezidento pareigas bus paskirti premjerą ir suformuoti naują kabinetą. Tačiau V. Putinas sakė, kad naująja vyriausybe užsiims tik po savo inauguracijos, įvyksiančios gegužės mėnesį.

"Iki inauguracijos liko daugiau kaip mėnuo, todėl šios mintys neturėtų atitraukti žmonių nuo darbo", sakė M. Kasjanovas žurnalistams po Kremliuje įvykusio susitikimo su V. Putinu.

Apžvalgininkai jau pradėjo svarstyti, ką V. Putinas išrinks premjeru, tačiau kol kas jis neužsiminė apie jokį konkretų kandidatą.

Manoma, kad tarp galimų kandidatų daugiausia galimybių turi M. Kasjanovas. Kitas galimas kandidatas yra finansų ministro pavaduotojas Aleksejus Kudrinas, kuris ilgą laiką dirbo kartu su V. Putinu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.