aA
Konservatorių partijos pirmininkas Vytautas Landsbergis "dar galvoja", ar dalyvaus rinkimuose į Seimą vienmandatėje rinkimų apygardoje. Tai jis sakė pirmadienį spaudos konferencijoje Seime.
Šeštadienį Kaune vykusioje Konservatorių partijos konferencijoje V. Landsbergis pristatė savo knygelę "Ataskaita rinkėjams", kurioje apžvelgia savo veiklą Seime. Konferencijoje jis sakė, jog šią knygelę įteiks savo apygardos rinkėjams.

Spaudos konferencijoje pirmadienį V. Landsbergis patikslino, jog jis kalbėjo apie Kauno kaimiškąją apygardą, kurioje buvo išrinktas į Seimą 1996 metais.

Kaip skelbta, dabar šioje apygardoje ketina kandidatuoti kitas konservatorių partijos narys - buvęs Kauno rajono meras Donatas Jankauskas.

V. Landsbergis yra įrašytas pirmuoju numeriu konservatorių partijos kandidatų sąraše daugiamandatėje apygardoje. Daugiamandatėje apygardoje renkama 70 Seimo narių, likę 71 - vienmandatėse apygardose.

Seimo rinkimai Lietuvoje įvyks spalio 8 dieną.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.