aA
Pirmosios ryškios 2000-tųjų pavasario/vasaros mados tendencijos buvo pristatytos Niujorke vykstančioje madų savaitėje, kurioje dominavo prabangaus spindesio ir griežto praktiško stiliaus kontrastai.
Oscar De La Renta
Oscar De La Renta
Dizaineriai stengėsi sujungti modernios moters poreikius, kuriai reikia ir tobulos suknelės vakarėliui, ir žavaus kostiumėlio, todėl lengvo dirbtinio pluošto medžiaga pavirto viskuo: nuo kokteilių suknelės iki odinių sijonų bei nerūpestingų kelnių.
Oscar De La Renta

Siuvinėtos, dekoratyvinės detalės, papuošalai iš karoliukų - tai ateinančio šio tūkstantmečio naujojo sezono svarbiausios detalės.

Pabrėžiamas ir moteriškas siluetas, drabužiai - koralų ir dramblio kaulo spalvos, papuošti floristiniais ir grafiniais elementais, nors tuo pačiu kartu prisimenamas ir 8-9 dešimtmečių seksualus ir kraštutinis estetizmas. Šiais metais populiari bus šiurkšti medvilninė medžiaga dekoruota spalvingais apvadais ir apsiuvimais.>

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.