aA
Kauno rajono policija ieško 11-mečio Oresto Bacevičiaus, kuris spalio 4 d. išėjo iš namų ir ketvirtadienį priešpiet dar nebuvo grįžęs. Praėjus dviem paroms, į policiją kreipėsi berniuko 53 metų senelis P. B. Pasak jo, anūkas pirmadienį apie 8.30 val. išėjo iš namų, esančių Kauno rajone, Šlienavos kaimo sodų bendrijoje, ir negrįžo.
Berniuko požymiai: apie 140 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, šviesių plaukų, mėlynų akių. Jis buvo apsirengęs pilkos spalvos sportiniu kostiumu, avėjo pilkos spalvos sportiniais bateliais, su savimi turėjo polietileninį maišelį su knygomis.

Kaip Eltai ketvirtadienį sakė Kauno rajono policijos atstovė spaudai Renata Oželienė, vaiko oficialūs globėjai yra seneliai. Jo mama išvykusi dirbti į užsienį, o tėvas dirba saugos tarnyboje "Jungtis". Policijos žiniomis, berniukas anksčiau kelis kartus yra bėgęs iš namų. Vieną kartą jis buvo rastas geležinkelio stotyje, kitą kartą - pas draugą.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.