aA
Spaudos konferencijoje pirmadienį jis džiaugėsi šia sekmadienį sudaryta koalicija ir tuo, kad "daugiataučiame Vilniuje koalicijoje dalyvaus ir Lenkų rinkimų akcija".

Jis išreiškė viltį, kad LLRA imsis konkrečių Vilniaus problemų sprendimų ir "ne tiek laiko liks vietos kaimyninėse valstybėse matomam politikavimui".

A. Vidžiūnas mano, kad Rolandas Paksas yra "geras ir ko gero vienintelis kandidatas į Vilniaus merus vien todėl, kad liberalais labiausiai pasitiki vilniečiai".

Jis stebėjosi, kad dar nesusikūrus valdančiajai koalicijai, jau buvo opozicinė, kurią sudarė Naujoji sąjunga, LDDP, socialdemokratai ir Cento sąjunga.

A. Vidžiūnui ši koalicija primena "Kauno politinio gyvenimo dvasią".

Konservatorių frakcijos seniūnas mano, kad centristai prie kairiųjų jėgų prisišliejo vien dėl "politinio teatro ir tam tikrų lošimo taisyklių"".

"Jeigu Centro sąjunga, glausdamasi prie Artūro Paulausko partijos, tikisi gauti daugiau balsų per Seimo rinkimus, duok Dieve jai sveikatos. Bet jeigu šis pažadas persikels į koaliciją po Seimo rinkimų, to aš labai bijočiau", kalbėjo A. Vidžiūnas.

LDDP lyderis Česlovas Juršėnas kitoje spaudos konferencijoje liberalų, konservatorių ir LLRA koaliciją pavadino "tikrai labai įdomia", nes, anot jo, konservatoriai niekada nebuvo palankūs Lietuvos lenkų rinkimų akcijai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.