aA
Penktadienį Talino Rotušės aikštėje praeiviai turėjo galimybę stebėti ne itin malonų reginį – nugriuvo aikštės viduryje stovėjusi kalėdinė eglė. Kodėl taip nutiko ir koks tolimesnis eglės likimas, kol kas neaišku, praneša DELFI.ee.
Taline nuvirto Kalėdų eglė
Taline nuvirto Kalėdų eglė
© DELFI.ee

Gali būti, kad eglę nugriovė stiprus vėjo gūsis. Talino vicemeras Kalle Klandorfas džiaugiasi, kad eglė nugriuvo į aikštėje pastatytos scenos pusę ir nei žmonės, nei kalėdinės mugės statiniai nenukentėjo.

Talino valdžia pažadėjo dar iki vakaro pasirūpinti patikimu eglės pritvirtinimu. Kalėdinės mugės atidarymo atidėti kol kas neplanuojama.

Lapkričio 27 dieną, sekmadienį, 14 valandą Talino meras Edgaras Savisaaras ir Talino evangelikų liuteronų vyresnysis pastorius Jaanas Tammsalu turi ant Rotušės aikštės kalėdinės eglės uždegti pirmąją advento žvakę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.