aA
Sulčių gėrimo butelyje rastą penį gaubia paslaptis. Vyriško lytinio organo dalį rado vienas iš Kolorado parduotuvės darbuotojų, nugėręs du trečdalius “potencijos vaisių punšo”.
Bottles
Policijos pareigūnai nenumano, kaip į butelį galėjo patekti 7.5 centimetrų ilgio penis. Vietos patologas patvirtino, kad tai penis, tačiau negalėjo pasakyti, ar jis priklauso suaugusiam vyrui, ar paaugliui.

Pasak 41 metų Juano Sanchezo-Marchezo, punšo butelio dangtelis nebuvo pažeistas. Tuo tarpu gėrimą gaminanti kompanija taip pat patikino, jog penis galėjo patekti į gėrimą jo gamybos metu.

“Mums tai yra paslaptis. Dar nežinome, ar su šiuo neįprastu radiniu yra susijęs koks nors nusikaltimas”, - teigė policijos atstovė spaudai Elaine Rowe. – Mes vis dar nežinome, iš kur ir kaip penis pateko į butelį.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.