aA
Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai per pustrečio mėnesio baigė ir teismui perdavė šių metų rugsėjo 8-osios naktį Šiauliuose, viename Tilžės g. gyvenamajame name, įvykdyto moters nužudymo bylą.
Sugyventinę nutildė peiliu
© A.Stackevič nuotr.

Tą naktį pirmieji į įvykio vietą atskubėjo medikai, iškviesti nužudytosios kaimynės. Tačiau jie padėti niekuo nebegalėjo, tik konstatavo mirtį.

Kadangi 56-erių metų B. G. krūtinėje žiojėjo durta žaizda, apie smurtinę mirtį  buvo pranešta  policijai. Atvykusiems pareigūnams įtariamojo ilgai ieškoti neteko – čia jie rado  ir sulaikė neblaivų (2,8 prom.) 57 metų moters sugyventinį A. K. Tos pačios dienos rytą jam buvo pareikšti įtarimai dėl nužudymo.

Vyras pareigūnams buvo žinomas kaip mėgėjas savo pranašumą įrodinėti peiliu. Už kūno sužalojimą jis jau buvo teistas. Iš viso A. K. teistas penkis kartus.

Rugsėjo 8-osios rytas minėtame Tilžės g. daugiabučio namo bute prasidėjo nuo stikliuko stipraus alkoholio. Jį sugyventiniai su kaimyne kilnojo visą dieną, praneša Šiaulių policija.

Apgirtę žmonės linkę prisiminti praeitį, savo nuoskaudas ir jas išsakyti balsu. B. G. prisiminė savo sugyventinio buvusias moteris ir pradėjo jam priekaištauti. Tarp sugyventinių įsiplieskė konfliktas. A. K., žodžiais nenugalėdamas sugyventinės, nuėjo į virtuvę, pasiėmė peilį ir grįžęs į kambarį dūrė lovoje gulinčiai moteriai. Pamatęs iš jos krūtinės tekantį kraują, vyras atsitokėjo ir išsigando. Nubėgęs pas kaimynę, jis suaimanavo, kad jo moteriai blogai. Ši atskubėjusi pamatė kruviną vaizdą. Į jos klausimą, ką A. K. padaręs, vyras sulemeno – padūriau.

Nužudymu įtariamas A. K. po nusikaltimo buvo suimtas ir teismo laukia už grotų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.