aA
22 metų triukų meistras Davidas Merlini Budapešte įšalęs ledo luite praleido 33 valandas, o išlaisvintas atrodė nusilpęs, bet nenukentėjęs, pranešta pirmadienį.
Ice crack
Padėjėjams sekmadienį supjausčius ledo luitą, stovėjusį ant nedidelės pakylos vienoje Budapešto aikštėje, D.Merlini iš pradžių sukniubo, bet po kelių akimirkų pašoko ant kojų ir išsinėrė iš specialiai pašiltintų tramdomųjų marškinių, kuriais buvo apsivilkęs per kankynę 40-ies laipsnių šaltyje, rašė dienraštis "Magyar Hirlap".

D.Merlini, italo ir vengrės sūnus, sakė, kad jam patinka pavojingos situacijos ir kad jis jau nuo ketverių metų amžiaus svajojo, kaip išlikti gyvam katastrofiškose padėtyse.

Sudėtingų triukų meistras anksčiau yra išsilaisvinęs iš užrakintos geležinės skrynios, kurioje jis buvo surakintas grandinėmis ir kuri buvo numesta į Dunojaus dugną. Savo idealu jis laiko Harry Houdini, 1874 metais gimusį Vengrijoje Ehricho Weiszo pavarde.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.