aA
Šeštadienį 21 val. 30 min. Raudėnų (Šiaulių r.) geležinkelio stoties reguliuojamoje pervažoje šilumvežis mirtinai sužalojo Pažižmėlių kaimo gyventoją 42 metų Vytautą Gasiūną.
Loterijos bilietas
Loterijos bilietas
Įtariama, kad nusižudyti pasiryžęs vyriškis specialiai nesitraukė nuo artėjančio šilumvežio. Traukinio mašinistas 43 metų radviliškietis Bronislovas Andrikis pastebėjo pervažoje stovintį vyriškį, tačiau šilumvežio sustabdyti nebegalėjo. Parblokštam V.Gasiūnui buvo nutrauktos abi kojos.

Į Kuršėnų ligoninę V.Gasiūnas buvo atvežtas dar gyvas, tačiau padėti smarkiai nukraujavusiam nukentėjusiajam medikai buvo bejėgiai. Sužeistajam jau buvo sutrikusi ir širdies veikla.

Po šilumvežio ratais patekęs V.Gasiūnas artimųjų neturėjo. Vienišas vyriškis nuomojosi kambarį pas Pažižmėlių kaimo gyventojus. V.Gasiūną priglaudę žmonės įtaria, kad vyriškis galėjo po traukiniu pulti pats.

Pasak V.Gasiūną pažinojusių žmonių, vyriškis svajojo loterijoje išlošti pinigų ir nusipirkti namą. Jis buvo įsigijęs daug loterijos bilietų. Žmonės mano, kad neišsipildžiusi svajonė vienišą vyrą ir pastūmėjo į savižudybę.

"Lietuvos rytas"