aA
Moteris, ieškodama idealaus draugo, turėtų apseiti be klausimų apie zodiako ženklus, karjerą, hobį ar pomėgius ir verčiau pasidomėtų, kokiu kompiuteriu jis naudojasi.
Didžiosios Britanijos mažmeninės prekybos svetainės “www.buy.com” atliktas tyrimas rodo, kad vyro asmenybę lengviausia perprasti per jo kompiuterį.

Iš 1500 apklaustų nevedusių klientų, 77 procentai nešiojamų kompiuterių šeimininkų prisipažino, kad neieško tvirtų ilgalaikių santykių, jiems labiau rūpi neįpareigojantys nuotykiai. Tarp jų “palaidūnų” tris kartus daugiau, nei tarp stalinius kompiuterius turinčių vyrų.

Tačiau moterims su nešiojamų kompiuterių savininkais gali sektis labiau, nei su naujausio “Macintosh” savininkais, nes 59 procentai “iMac” savininkų teigia, kad jiems išvaizda svarbiau, nei protas, ir tik 15 procentų jų ieško tikros meilės.

Pagal tyrimo duomenis taip pat aišku, kad moterys, ieškančios stabilaus ir pastovaus ryšio, turėtų ignoruoti vyrus, turinčius 7 metų ar dar senesnį kompiuterį. 63 procentai senų ir nepaslankių kompiuterių šeimininkų jau turi ilgą laiką trunkančius ryšius ir tikrai nesiruošia jų atsisakyti.

Galiausiai moterys, norinčios lengvai užmezgamų, neįtemptų ir pastovių santykių, turi ieškoti vyro, kuris visada perka visą kompiuterinę sistemą viename pakete. Beveik du trečdaliai (69 proc.) iš šių nevedusių vyrų pripažįsta, kad jie nusiteikę paprastam gyvenimui - nedaug reikalauja iš partnerės ir yra lengvai patenkinami.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.