aA
Per incidentą niekas nenukentėjo.

18 val. 45 min. į policiją kreipėsi 19-metis E. G. ir pranešė, kad po Kaišiadorių miestą važinėja automobilis, kurio keleivis per langą mosikuoja ginklu.

Gavę pranešimą, Kaišiadorių policijos komisariato pareigūnai Birutės gatvėje sulaikė 19-mečio T. P. vairuojamą automobilį "Volkswagen Golf" ir jame važiavusį GRR rinktinės "Aras" Kauno kuopos 29 metų vyresnįjį policininką K. Š.

Iš "Aro" pareigūno, kurio kraujyje buvo rasta 2,27 promilės alkoholio, paimtas tarnybinis pistoletas "ČZ 75". Sulaikomas K. Š. nesipriešino.

GRR "Aras" vyresnysis komisaras Ignas Šulinskas BNS sakė, kad K. Š. buvo sulaikytas ne tarnybos metu, vilkėjo civiliais rūbais. Dėl įvykio atliekamas tarnybinis patikrinimas. Iki jo pabaigos "Aro" pareigūnas laikinai nušalintas nuo tarnybos.

K. Š., kaip ir kiti "Aro" pareigūnai, turi teisę po tarnybos nešiotis ginklą. Pasak komisaro I. Šulinsko, aiškinamasi, kodėl K. Š. išsitraukė ginklą iš dėklo.

K. Š. gyvena Kaišiadoryse. Automobiliu jis važiavo kartu su savo draugu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.