aA
Apgavystė prasidėjo Bombėjuje, kur B. Clintonas raudonu kilimu priėjo prie didžiulio JAV karinio lėktuvo C-17 ir apkabino JAV ambasadorių Indijoje Richardą Celeste (Ričardą Selestę) bei jo žmoną, kurie atvyko išlydėti delegacijos.

Tačiau užuot lipęs į didžiulį lėktuvą, B. Clintonas apsisuko ir patraukė prie kitoje pusėje stovėjusių dviejų nedidelių lėktuvų, vienas kurių buvo su įprastais mėlynais ir baltais JAV skiriamaisiais ženklais, o kitas - be jokių ženklų.

Brianas Staffordas (Brajanas Stafordas), JAV Slaptosios tarnybos, atsakingos už prezidento saugumą, direktorius, įlipo į įprastai pažymėtą lėktuvą, o B. Clintonas - į nepažymėtą.

Šios ypatingos saugumo priemonės byloja apie JAV susirūpinimą B. Clintono saugumu šalyje, kurią JAV pareigūnai kaltina "teroristinių" Afganistano grupuočių rėmimu ir kur 1999 metais raketomis buvo apšaudyta JAV ambasada bei Amerikos centras.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.