aA
Vilniuje penktadienio naktį šalia nelegalios alkoholio prekyvietės, kaip įtariama, neblaivus sūnus mirtinai užspardė savo tėvą.
Baltijos televizijos laidos "Kruvinoji banga" žiniomis, policijai apie nusikaltimą pranešė nužudytojo svainis. Į policiją paskambinęs neblaivus vyriškis nerišliai pasakojo, kad kažkas yra sunkiai sužeistas.

Po kurį laiką trukusios įvykio vietos paieškos buvo rastas į policiją skambinęs vyras bei šalia Pupinės gatvės 2-ojo namo gulintis lavonas.

Nužudytojo, 58 metų Marijonas Serenio kūnas buvo žiauriai sumuštas. Jo svainis pasakojo, kad jis, nužudytasis ir nužudytojo sūnus girtavo netoliese esančiame name.

Pritrūkę degtinės, vyrai sėdo į seną automobilį "Zaz" ir nuvažiavo į "naktinį tašką" degtinės. Svainis išėjo degtinės, automobilyje palikęs tėvą ir sūnų.

Grįžęs pamatė spardantį tėvą 35 metų Nerijų Serenį. Tėvai mirtinai užspardęs sūnus sėdo į automobilį ir nuvažiavo. Vėliau pareigūnai jį sulaikė prie namų.

N. Serenis uždarytas į areštinę, iškelta baudžiamoji byla.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.