aA
Vienas moderniųjų krikščionių demokratų lyderių Feliksas Palubinskas atsisako balotiruotis bet kurios kitos politinės partijos sąrašuose.
F. Palubinsko teigimu, krikščioniškosios demokratijos nuostatos šiuo laiku yra ypač aktualios Lietuvos žmonėms, nes jos pabrėžia individo orumą ir svarbą, vieno kitam tarnavimą ir bendrą darbą.

"Geriausiai tą mintį pristatyti bei ją įgyvendinti visuomenėje galime, veikdami savo politinėje organizacijoje. Užtat dalyvavimas kitų politinių organizacijų sąrašuose, kurios turi kitokias pagrindines nuostatas, nėra tikslingas", teigia F. Palubinskas.

Kaip žinoma, vadinamąją naująją politiką išpažįstančios Lietuvos liberalų sąjunga, Centro sąjunga ir Naujoji sąjunga (socialliberalai) pasiūlė Moderniųjų krikščionių demokratų sąjungos nariams būti įtrauktiems į šių partijų sąrašus Seimo rinkimų daugiamandatėje apygardoje. "Naujosios politikos" partneriai pasiryžę į savo sąrašus priimti po vieną krikdemą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.