aA
Prieš 7 metus 4-metę mergaitę išprievartavęs vyriškis nusižudė įpykusiai miniai apsupus jo namus. 50-metis 5 vaikų tėvas Jamesas White’as dieną prieš tai, kai jis turėjo pasirodyti teisme, išgėrė mirtiną vaistų dozę.
Gulėdamas ligoninėje prieš mirtį savo žmonai Jean vyriškis prisipažino: "Aš tai padariau ne dėl savęs, bet dėl tavęs ir vaikų."

Antradienį White’o advokatas pareiškė, kad jo ginamasis buvo įbaugintas aršių straipsnių vietos spaudoje ir aplinkinių gyventojų po 4 metės Sarah Payne nužudymo surengtos "gėdos" kampanijos.

Vienas iš pedofilo kaimynų pasipiktinęs sakė: "Jis buvo gyvulys ir per lengvai išsisuko atimdamas savo gyvybę."

"Užjaučiu jo šeimą dėl mirties, tačiau jis pats buvo kaltas," pridūrė kitas.

Daugiau kaip 70 įpykusių vietinių gyventojų susirinko prie White’o namų šiauriniame Mančesteryje po to, kai teisme jis prisipažino išprievartavęs 3 mergaites 1988-1991 metais.

Praeitą savaitę White’as pasakė žmonai einąs pirkti laikraščio. Vėliau jis jai paskambino iš miesto ir prisipažino išgėręs 100 tablečių. Vyriškis buvo nedelsiant nuvežtas į ligoninę, tačiau netrukus mirė.

"Jean yra tiesiog sugniuždyta. Jai tai buvo tobula santuoka,"sakė vienas iš šeimos giminaičių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.