aA
Iki šiol Courteney Cox (Kortni Koks), Mattas Le-Blancas (Metas Le-Blankas), Lisa Kudrow (Liza Kudrov), Jennifer Aniston (Dženifer Aniston), Davidas Schwimmeris (Deividas Švimeris) ir Matthew Perry (Metjus Peris) gaudavo po 100 tūkst. JAV dolerių už vieną seriją.

Tačiau aktoriai dabar užsiprašė tiek, kad kitą sezoną "Draugai" gali tapti pačiu brangiausiu televizijos serialu istorijoje. Jei ginčas nebus išspręstas iki gegužės 4 dienos, serialas bus sustabdytas.

"Tas serialas gal ir vadinasi "Draugai", bet niekas į jo aktorius per daug draugiškai nebežiūri. Liūdna, nes iki šiol kūrybinė grupė buvo laimingųjų laivas. Dabar šis laivas nelaimingas ir skęsta", sakė šaltinis.

Septintojo, paskutinio sezono serijų filmavimas turi prasidėti rugpjūčio mėnesį. "Net jei ir susitarsime (dėl atlyginimo), filmavimas tikriausiai bus koktus", pridūrė šaltinis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.