aA
Vokiečiai vyrai pirmadienį gynė savo meistriškumą lovoje ir piktai užsipuolė nuomonės tyrimo rezultatus, kurie rodo, kad beveik pusę šalies moterų jų partneriai palieka nepatenkinę.
“Karčią tiesą apie vokiečius vyrus lovoje” penktadienį išspausdino populiariausias vokiečių laikraštis “Bild”. Laikraščio skaitytojai vyrai dabar teigia, kad moterys, besiskundžiančios savo meilužių sugebėjimais, turi kaltinti tik save.

“Mano žmona manęs tinkamai nesujaudina”, laikraščiui rašė Peteris M. (Pėteris M.) iš Brėmerhafeno Vokietijos šiaurėje.

“Vyrai myli akimis, todėl prieš užsitepdamos ant veidų ketvirtį svaro dažų, verčiau nueikite į soliariumą, nusiskuskite kojas ir kiek pagalvokite, ko reikia vyrams”, rašė jis.

Fredas W. (Fredas V.) iš Vokietijos vakaruose esančio Mainco teigė, kad moterys per daug dėmesio skiria vyrų “medžioklei”, o vėliau per mažai stengiasi išsaugoti meilę bei gerą seksą.

“Vyrams nelieka kitos išeities - tik kitokiais būdais patenkinti savo slaptus troškimus bei fantazijas. Jei jų nuosavos žmonos nebūtų tokios nuobodžios, būtų mažiau neištikimybės, žlugtų mažiau santykių ir santuokų”, tvirtino jis.

Vokietės skundėsi, kad vyrai sekso metu dažnai jomis nepasirūpina arba elgiasi pernelyg šiurkščiai. 345 moterų, kurių amžius nuo 18 iki 59 metų, apklausa parodė, kad labiausiai nepatenkintos yra jaunesnės moterys.

Apklausą atliko tyrimų institutas INRA.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.