aA
Kaune po pietų miesto centre pagrobtas Estijos pilietis ir jo automobilis BMW 725. Praėjus beveik keturioms valandoms, jie dar nebuvo rasti.
Kaip policijai pranešė pagrobtojo bendrakeleivis estas, jie į Lietuvą atvyko verslo reikalais.

Po pietų 29 metų Markas Jegersonas liko automobilyje, o jo draugas pusvalandžiui išėjo.

Tamsiai mėlynos spalvos automobilis, kurio valstybinis numeris "069 AKM", stovėjo Kauno centre aikštelėje prie "Merkurijaus" parduotuvės.

Apie 14 valandą 30 minučių grįždamas estas pamatė, kad 1987 metų gamybos BMW išvažiuoja iš aikštelės K. Donelaičio gatvėje, o jį vairuoja nepažįstamas vyras.

Taip pat pareiškėjas nurodė, jog draugas sėdėjo ant galinės automobilio sėdynės su dar vienu nepažįstamu vyru.

Kaip BNS sakė Kauno Vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Ramunė Gražulienė, apie šį įvykį informuotos visos institucijos, tačiau išvažiavimai iš miesto nėra blokuoti, kadangi policijai labai trūksta benzino.

"Mieste patruliuoja kelių policijos, apsaugos policijos patruliai, informavome "Interpolą", padeda ir taksi vairuotojai", sakė R. Gražulienė.

Anot jos, šiuo metu "intensyviai dirbama su pagrobtojo draugu, kuris negali policijai pasakyti, nei kur dirbo pagrobtasis, nei ar pagrobtojo automobilis priklauso bendrovei, ar jis apdraustas".

Įvykį tiria Kauno Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.