aA
Savaitgalį Kaišiadorių rajone, Kapitoniškėse rengiama trečioji Tėvynės sąjungos (Lietuvos konservatorių) vasaros sueiga. Prognozuojama, kad susirinks apie tūkstantis partijos narių. Užpernai konservatoriai vasarojo Pasvalyje, pernai - Utenoje. Šiemet sueigą organizuoja Kauno apskrities konservatoriai.
Vytautas Landsbergis
Vytautas Landsbergis
© ELTA
Penktadienio pavakarį į Kauno marių pašonėje esančias Kapitoniškes 75 kilometrus iš Vilniaus dviračiais atmins TSLK pirmininko pavaduotojas, frakcijos Seime seniūnas Andrius Kubilius ir keli jo kolegos.

Oficialioje sueigos dienotvarkėje diskusijoms apie politiką numatytos tik 2 valandos. Kaip žurnalistams sakė TSLK Kauno apskrities koordinacinės tarybos pirmininkas Kazimieras Starkevičius, bus aptartas naujas politinis sezonas ir pirminių prezidento rinkimų idėja.

Tradiciškai sueigos dalyviai galės pažaisti šachmatais su partijos lyderiu Vytautu Landsbergiu, numatytos sporto varžybos ir estafetės šeimoms bei ekskursija į Rumšiškių liaudies buities muziejų.

"Svarbiausia sueigos metu gerai pailsėti, nusibrėžti gaires ir kibti į darbus", - sakė K.Starkevičius.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.