aA
Konservatoriai iki pat Seimo rinkimų registracijos pradžios stengsis neatskleisti savo kandidatų vienmandatėse rinkimų apygardose, teigia vienas konservatorių lyderių Jurgis Razma.
Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vyko Tėvynės sąjungos tarybos posėdis, kuriame buvo iš esmės pritarta kandidatų vienmandatėse ir daugiamandatėje apygardose sąrašams. Šie sąrašai pakartotinai bus siunčiami svarstyti partijos skyriams, o galutinai taisomi ir tvirtinami po dviejų savaičių vyksiančioje TS(LK) konferencijoje.

Pasak J. Razmos, konservatoriai planuoja krikščionių demokratų naudai nekelti savo kandidatų maždaug 11-koje iš 71 vienmandatės apygardos.

“Savo kandidatų vienmandatėse apygardose stengsimės neatskleisti iki pat registravimo momento, kad nepalengvintume darbo konkurentams”, sakė J. Razma.

Jo teigimu, konservatorių kandidatai mėgins pasitikrinti rinkėjų paramą, savo apygardose rinkdami rėmėjų parašus, tačiau, skirtingai nuo panašios Centro sąjungos taktikos, surinkti 1000 rėmėjų nebus privaloma.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.