aA
Vienoje Pensilvanijos valstijos automobilių plovyklų vairuotojams yra siūloma neįprasta paslauga – iki pusės išsirengusios gražuolės plauna automobilius, o jų uždirbti pinigai yra skiriami labdarai.
Į striptizo klubą “TruckStop 22”, įsikūrusiame netoli Pitsburgo, užsukę vairuotojai už 15 dolerių gali patikėti savo automobilių plovimą žavioms apsinuoginusioms merginoms. Visi tokiu būdu surinkti pinigai yra skiriami diabetu sergančiam 62-jų metų Joe Rocco, kad jis galėtų įsigyti portatyvią insulino pompą.

“Mašinų plovimas apsinuoginus. Tai nėra nieko blogo. Man tai patinka,” teigė pats Rocco.

Automobilių plovimo verslui vadovauja klubo savininko duktė Sarah Laughard. Jos teigimu, ši idėja pilnai pasiteisino.

“Kai kurie vyriškiai čia atvažiuoja net 4 kartus per dieną,” prisipažino ji, pridurdama, kad šia paslauga per dieną pasinaudoja vidutiniškai 20 vairuotojų.

Pernai metais tokia paslauga buvo siūloma sekmadieniais, tačiau šią vasarą klubo savininkas Ronas Laughardas nusprendė, kad automobiliais bus plaunami šeštadieniais.

“Mes perkėlėm tai į šeštadienį, nes sekmadieniais visi norėjo eiti į bažnyčią,” sakė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.