aA
Didžiausia Baltijos šalių Interneto kompanija "DELFI" įžengė į Rusijos rinką. Pirmadienį, liepos 24 d. Maskvoje atidaryti delfi.ru interneto vartai (portalas). Tai jau šeštieji DELFI interneto vartai.
DELFI.ru
DELFI.ru
© DELFI
Naujienų ir pramogų vartai delfi.ru skirti Rusijos interneto vartotojams. Delfi.ru redaktoriai naudodamiesi įvairiais šaltiniais pateikinės savo pačių paruoštas naujienas.

UAB Delfi marketingo vadovė Jurga Eivaitė sako, kad kompanijos sukurta strategija įgalina skverbimąsi į naujas rinkas bei leidžia pasiūlyti vartotojams unikalias galimybes. Delfi.ru atveju, tai - galimybė komentuoti naujienas bei atskira pramogų sritis.

Artimiausiu metu DELFI neplanuoja skverbis į kitas interneto verslo sritis Rusijoje (pvz. Interneto ryšio tiekimas, elektroninė komercija ar Interneto svetainių kūrimas).

DELFI jau yra sukūrusi 2 interneto vartus rusų kalba Latvijoje ir Estijoje bei tris vartus Baltijos tautų kalbomis. Kasdieną DELFI vartuose peržiūrima beveik pusė milijono puslapių bei apsilanko šimtas tūkstančių lankytojų.

Delfi priklauso didžiausiai Baltijos šalių IT grupei "MicroLink". DELFI per ateinančius finansinius metus planuoja uždirbti 40 mln. litų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.