aA
Davidas ir Victoria Beckham slapta atostogavo 15 milijonų svarų vertės jachtoje, kurioje prieš tragediją ilsėjosi ir Dodis Al Fayedas kartu su Princese Diana.
Posh Spice ir David Beckham
Posh Spice ir David Beckham
Beckhamas paprašė “Harrods” savininko Mohamedo Al Fayedo prieš prasidedant nacionaliniam futbolo čempionatui padėti suorganizuoti privačias atostogas. Netrukus jis gavo pasiūlymą kartu su žmona “Posh Spice” bei 18 mėnesių sūnumi Brooklynu pailsėti prabangioje verslininko viloje pietinėje Prancūzijoje.

10 dienų trukusių atostogų metu Beckhamai plaukiojo jachta prie Sant Tropezo.

“Iš pradžių Davidas jautėsi kiek nesmagiai, prašydamas Al Fayedo, tačiau pastarasis buvo tiesiog fantastiškas. Jis pasirūpino viskuo, net ir apsauga,” pasakojo vienas iš futbolininko draugų.

Ši kelionė buvo laikoma paslaptyje. Netgi porelės artimieji ir geriausi draugai negalėjo tiksliai pasakyti, kur Beckhamai išvyko.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.