aA
Eismo sąlygos dėl sniego antradienį po pietų išliko sudėtingos, netoli Marijampolės dėl avarijos susidarė spūstys. „Via Baltica“ kelyje, anot DELFI skaitytojos, avarija eismą sustabdė kelioms valandoms.
Avarija netoli Marijampolės paralyžiavo eismą
© DELFI skaitytojo nuotr.

Magistraliniame kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, iki Marijampolės likus apie 4 kilometrams, dėl eismo įvykio buvo stipriai apribotas eismas, susidarė didelės automobilių spūstys - iki 2 kilometrų į kiekvieną pusę.

Kelininkai perspėjo, jog eismas bus apribotas iki 18 valandos. Vykstančius iš Kauno į Marijampolę ir priešinga kryptimi kelininkai ragino važiuoti per Prienus.

Apie 12.40 val. kelio Kaunas-Marijampolė–Suvalkai 54-ame kilometre, Estijos pilietis 45 metų P. K., vairuodamas vilkiką DAF su puspriekabe, neatsižvelgė į važiavimo sąlygas, kelio ir transporto priemonės būklę ir krovinį, todėl atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį "Peugeot Boxer", kurį vairavo 41 metų L. V., pastarasis atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį "VW Multivan", kurį vairavo 43 metų vilnietis G. M., pastarasis atsitrenkė į 20-mečio vairuojamą "VW Golf", šis atsitrenkė į vilkiką MAN, kurį vairavo Rumunijos pilietis, pastarasis trenkėsi į "Audi 80", kurį vairavo 38 metų radviliškietis, šis automobilis trenkėsi į vilkiką MAN, vairuojamą 30-mečio Lenkijos piliečio.

Sužalotas "VW Golf" vairuotojas, kuriam Marijampolės ligoninėje nustatytas bazinių galvos kaulų lūžimas ir nosies lūžimas. Vaikinas išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas. Nukentėjo ir to paties automobilio keleivė vilkaviškietė 47 metų Z. N. Jai nustatytas veido sumušimas, po apžiūros moteris išleista į namus.

Dėkojame DELFI skaitytojai už nuotraukas!

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.