aA
Rumunijos pareigūnai apstulbo išsiaiškinę, kad vieną policininką partrenkęs ir iš įvykio vietos pabėgęs vairuotojas buvo 84 metų amžiaus, be to, įrašytas į kurčių ir aklų žmonių įskaitą. Aurelis Blidaru važiavo pasiimti savo pensijos, kai vakariniame Timišoaros mieste jis partrenkė tuo metu nedirbusį policijos pareigūną.
Akiniai nuo saulės
Akiniai nuo saulės
Policininką, kuriam buvo sulaužyta koja, jis paliko gulėti ant kelio, o pats nuvažiavo toliau. Netrukus bėglį pradėjo vytis patrulinės policijos mašinos.

Pareigūnai teigė negalėję patikėti savo akimis, kai iš sustabdyto automobilio išlipo tamsius akinius užsidėjęs ir baltą lazdelę įsitvėręs senukas.

"Nesupratau, kad kažką partrenkiau. Lyg ir girdėjau kažkokį bumbtelėjimą, bet pagalvojau, kad šis garsas sklido iš variklio", - teigė A.Bildaru, kuris po šio incidento neteko savo vairuotojo pažymėjimo.

"Automobilį vairuoju nuo 1950 metų ir niekada nebuvau padaręs jokios avarijos. Esu užregistruotas kaip aklas ir kurčias, bet viena akimi vis dar šiek tiek matau. Šį kelią į banką pažįstu taip gerai, kad paprastai neturiu jokių problemų. Ir girdžiu neblogai, jei tik žmonės šiek tiek garsiau šūkteli", - pridūrė senolis.

A.Bildaru tvirtino prašysiantis grąžinti jam vairuotojo pažymėjimą ir teigė, jog reikalui esant, yra pasirengęs iš naujo išlaikyti vairavimo egzaminą.

"Anksčiau neturėjau jokių problemų", - dar kartą pabrėžė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.