aA
Tauragės rajono Leikiškių kaime, technologiniame šulinyje, ketvirtadienį aptikti daugiau nei prieš 12 metų nužudyto vyro palaikai. Policija sulaikė du įtariamuosius žmogžudyste. Įtariama, kad 30-metį E.D. nušovė žmonos draugas. Po to aukos kūnas buvo įmestas į netoli apleistų fermų esantį šulinį.
Pistoletas
Pistoletas
Pasak policijos, E.D. 1991-ųjų spalio 25-sios vakarą iš nelegaliai laikomo medžioklinio šautuvo buvo nužudytas Leikiškių kaime, namo virtuvėje.

Po įvykio nužudytojo žmona parašė policijai pareiškimą, esą jos vyras išėjo iš namų ir negrįžo, todėl E.D. buvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

Po daugelio metų žudikai patys išsiplepėjo kitiems žmonėms. Policijai sužinojus apie nusikaltimą, įtariamieji buvo sulaikyti.

"Apklausų metu jie prisipažino ir parodė, kur yra įmestas lavonas", - BNS sakė Tauragės rajono policijos komisariato viršininko pavaduotojas kriminalinei policijai Eugenijus Motiekaitis.

Penktadienį nužudytojo žmonai ir jos draugui pareigūnai ketina pateikti įtarimus.

Nusikaltimo padarymo metu įtariamajam žudikui R.T. buvo 18-ka metų, o aukos žmonai Z.D. - 38-eri. Žmogžudystės motyvų pareigūnai nekomentuoja.

Tauragės policija šiuo metu ieško dar septynių be žinios dingusių žmonių.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.