aA
Lietuvoje per pastarąją parą nuo vagišių ir užpuolikų nukentėjo šeši užsienio šalių piliečiai.
Kaip pranešė policija, Vilniuje viešintis 26 metų Ispanijos pilietis ketvirtadienį pastebėjo, jog jam iš kelnių kišenės dingo piniginė, kurioje buvo 70000 Ispanijos pesetų, vairuotojo pažymėjimas, dvi Ispanijos banko "Bovo" kortelės. Nuostolius jis įvertino 1400 litų.

63 metų Šveicarijos pilietis policijai pranešė, kad sostinės Konduktorių gatvėje išlaužus jo automobilio "Opel Omega" durų spynelę buvo pavogta magnetola, akiniai, kompasas . Nuostolis - 2900 litų.

24 metų Latvijos pilietis ketvirtadienį policijai pareiškė Katedros aikštėje pastebėjęs, jog iš kuprinės neaiškiomis aplinkybėmis dingo piniginė, kurioje buvo Latvijos piliečio pasas, 10 Latvijos latų, 60 litų. Nuostolis - 125 Lt.

Penktadienio naktį į Alytaus ligoninę buvo atvežtas 58 metų Olandijos pilietis, kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į chirurgijos skyrių. Nustatyta, kad apie 2 val. 15 min. Daugų gatvėje jį sužalojo nepažįstamas jaunuolis.

Panevėžyje Vasario 16-osios gatvėje penktadienio naktį nuo užpuolikų nukentėjo du 23 metų Lenkijos piliečiai. Juos, išėjusius iš baro, sumušė ir jų pinigus pagrobė trys nepažįstami vaikinai. Vienas lenkas dėl galvos traumos paguldytas į ligoninę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.