aA
Naujasis premjeras Algirdas Brazauskas, penktadienį, pirmąją savo darbo dieną, pristatydamas naująjį aplinkos ministrą Arūną Kundrotą ministerijoje, žadėjo siekti išlaikyti stabilumą jos aparate. Susitikime su Aplinkos ministerijos darbuotojais A.Brazauskas pabrėžė, kad jo Vyriausybėje yra tik pusė naujų ministrų.
Algirdas Brazauskas
Algirdas Brazauskas
© ELTA
"Sustabdyta politinių vėjų jėga", - sakė socialdemokratų lyderis A.Brazauskas. Pasak naujojo premjero, jis yra už tai, kad ministerijos specialistai galėtų ramiai dirbti ir jausti socialinį stabilumą. Anot jo, politiniai kriterijai nebus pagrindiniai organizuojant valstybės valdymą.

Pristatydamas 38 metų A.Kundrotą, A.Brazauskas priminė, jog tai jauniausias jo kabineto narys bei ragino Aplinkos ministerijos darbuotojus neužmiršti jo gimtadienio datos ir žinoti, "kada ruošti gėles ir visa kita".

Pasak premjero, naujasis ministras praėjo ilgą kelią ministerijoje ir nedirbo tik tais laikais, kai "papūtė politiniai vėjai".

A.Kundrotas Henriko Žukausko vadovautoje ministerijoje iš pradžių buvo paskirtas viceministru, tačiau nepraėjus nė mėnesiui nuo darbo pradžios atsistatydino.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.