aA
Brazilijos biologai tvirtina radę įrodymų, kad ir tarp delfinų egzistuoja homoseksualūs santykiai. Mokslininkų teigimu, jie taip pat matė delfinus, užsiimančius oraliniu seksu bei pastebėjo “lesbietiškų” santykių apraiškų.
Dolphins
Pasak biologų, tai įrodo, kad delfinų tarpe paplitusi seksualinė stimuliacija yra nulemta “malonumo jausmo”. Tyrimas buvo atliekamas Golfinho Rotadoro centre Fernando de Noronhos saloje, esančioje už 220 kilometrų į rytus nuo Brazilijos.

Centro darbuotojas Jose Martinsas laikraščiui “O’Globo” sakė: “Mes užfiksavome 21 homoseksualių santykių tarp delfinų atvejį. 8 atvejais buvo naudojamas ir oralinis seksas. Stebėti delfinų patinus, besimylinčius su kitais patinais, buvo paprasčiau nei pateles, nes patinai turi akivaizdesnius lytinius organus.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.