aA
Sekmadienio naktį tragiškai baigėsi neblaivios kompanijos pasivažinėjimas. 00.20 val. Pasvalio r. kelyje atkarpoje Valakėliai-Pažąsai- Stumbriškis-Pušalotas gerokai išgėręs ir neturintis teisės vairuoti 22-ejų pasvališkietis, vairuodamas automobilį „Audi 80“, neatsižvelgė į slidžią kelio dangą, nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į dešinėje kelio pusėje augantį pakelės medį. Eismo įvykio metu įvykio vietoje žuvo 20-ies keleivis.
Tragiškai baigėsi pasivažinėjimas po išgertuvių
© Gamintojo nuotr.

Iš eismo įvykio vietos į VšĮ „Pasvalio Ligoninė“ priėmimo skyrių nesąmoningas, su galvos trauma pristatytas kitas aštuoniolikmetis keleivis ir paguldytas į reanimacijos skyrių. Kartu su juo iš eismo įvykio vietos pristatyti du neblaivūs keleiviai, vienas iš jų nepilnametis, jam sužalojimai nenustatyti, antrajam, jau sulaukusiam 18-os, nustatytas krūtinės sumušimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.