aA
Šeštadienį ryte girtų nepilnamečių kompanija siautėjo Vilniaus gatvėse. Apie 8 val. Pedagoginio universiteto žiede „VW Golf“ kliudė kitą automobilį, avarijos kaltininkas pabėgo. „VW Golf“ nulėkė Ukmergės gatve. Netoli „Senukų“ parduotuvės bėglių mašina trenkėsi į vilkiko puspriekabės galą, išlėkė į priešingos krypties eismo juostą, susidūrė su „Chrysler“ ir užsidegė.
Sudaužyto ir užsidegusio „VW Golf“ nepilnametis vairuotojas apsivėmė policijos automobilyje
© DELFI / Ainis Gurevičius

Vairuotojas ir jo 16-metis draugas spruko į priešingas puses, palikę verkiančias merginas. Nepilnametes patruliai rado verkiančias šalikelėje. O bėglius pareigūnai sučiupo netoli tenubėgusius. Atvira liepsna degusį „VW Golf“ patruliai gesintuvais užgesino dar iki ugniagesių atvykimo.

Paaiškėjo, kad abu vaikinai girti ir neturi dokumentų. Automobilyje mėtėsi nugertas degtinės butelis ir džiovintos žuvys. Antrankiais surakintas vairuotojas, pasodintas į patrulių automobilį, įkišo galvą tarp priekinių sėdynių ir užmigo. O paskui apsivėmė „McDonald's“ bulvytėmis.

Abu vaikinai nesužaloti, tačiau jų drauges greitoji pagalba išvežė į ligoninę. „Chrysler“ vairuotojas, važiavęs vienas, taip pat nenukentėjo – jis buvo prisisegęs saugos diržą, be to, išsiskleidė oro pagalvės.


www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.