aA
Iš valdančiosios Naujosios sąjungos (socialliberalų) frakcijos Seime pasitraukęs parlamentaras Kęstutis Skamarakas papildė Seimo liberaldemokratų frakcijos gretas. Apie tai antradienį paskelbė Seimo plenariniam posėdžiui pirmininkaujantis Seimo Pirmininko pirmasis pavaduotojas Česlovas Juršėnas.
Kęstutis Skamarakas
© ELTA
K. Skamarakas tapo šešioliktuoju Liberaldemokratų frakcijos nariu. Į Seimą jis buvo išrinktas pagal Naujosios sąjungos (socialliberalų) sąrašą.

K. Skamarakas yra trečiasis parlamentaras, pastaruoju metu prisijungęs prie Liberaldemokratų frakcijos. Prieš pusantro mėnesio šios frakcijos gretas papildė Seimo nariai Rolandas Pavilionis ir Aleksandras Poplavskis.

Liberaldemokratų frakcija yra ketvirtoji pagal dydį Seime.

Praėjusią savaitę palikęs socialliberalus K. Skamarakas konkrečiai nebuvo linkęs nurodyti savo apsisprendimo motyvų. "Neatitiko mūsų požiūriai. Tiesiog iš esmės nesutarėme tarpusavyje. Yra konkrečios priežastys, bet nenoriu jų komentuoti, nes tame lizde buvau ir nenoriu dergti", - Eltai yra sakęs K. Skamarakas.

Pasitraukus K. Skamarakui, Socialliberalų frakcijoje yra 22 nariai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.