aA
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Narkotikų kontrolės skyrius pareigūnai lapkričio 30 – gruodžio 2 dienomis Šeškinės ir Viršuliškių seniūnijų teritorijose vykdė tikslines policines priemones, kurių metu su įkalčiais sulaikė 4 asmenis. Visiems jiems pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl įtarimų neteisėta narkotikų apyvarta, praneša sostinės policija.
Vilniuje policija sulaikė 4 narkotikų prekeivius
© Vilniaus aps. VPK nuotr.

Pas sulaikytuosius pagrindinė rasta heroino. Be to, aptikta ir metadono, klonazepamo, kitų tyrimui reikšmingų daiktų ir medžiagų.

Vienam iš sulaikytųjų paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Šiais metais, atliekant ikiteisminius tyrimus, pagal Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnų suformuotą įrodomąją medžiagą, sulaikytiems asmenims 55 kartus taikyta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Iki šių metų lapkričio 1 d. Vilniaus policijos pareigūnai jau yra išaiškinę 661 nusikalstamą veiką, susijusią su neteisėta narkotikų apyvarta.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.