aA
Buvęs Baltarusijos prezidento reikalų valdytojas Ivanas Titenkovas mano, kad po rudenį įvyksiančių prezidento rinkimų šaliai vadovaus naujas valstybės vadovas.
Aleksandras Lukašenka
"Nepavyks Aleksandrui Lukašenkai vėl tapti prezidentu. Jei jis bus paliktas dar penkeriems metams - ir jis kankinsis, ir žmonės gyvens dar blogiau", "- sakė I.Titenkovas interviu laikraščiui "Novyje Izvestija".

Buvęs reikalų valdytojas mano, kad A.Lukašenka "niekada nebuvo Rusijos draugas". I.Titenkovo teigimu, Baltarusijos vadovas tik "norėjo vadovauti sujungtai Rusijos ir Baltarusijos valstybei".

I.Titenkovo nuomone, Baltarusija praleido "daugybę galimybių". "Į Baltarusiją buvo atėję daug investuotojų su savo pinigais, bet Lukašenka visus juos užblokavo, dėl valdžios politikos iš Baltarusijos išvažiavo daugiau nei pusė verslininkų", - pareiškė jis.

Pasak buvusio A.Lukašenkos reikalų valdytojo, dabartinis Baltarusijos prezidentas - "ne vargšas", "galima būtų pasidomėti bent tuo, kur ėjo dalis pinigų už ginklus, parduotus užsienyje mažomis kainomis".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.