aA
Saudo Arabijos karalius Abdullah sukėlė pacientų nepasitenkinimą, kai Niujorko ligoninėje užsisakė visą ligoninės pastato sparną, kol atsigaus po nugaros operacijos, praneša telegraph.co.uk.
Saudo Arabijos karalius Abdullah
Saudo Arabijos karalius Abdullah
© Reuters/Scanpix

Prieštaringai vertinamam monarchui, kuris dažnai minimas internetinio portalo „WikiLeaks“ atskleistuose JAV diplomatiniuose dokumentuose, praėjusią savaitę buvo atlikta disko išvaržos ir susidariusio kraujo krešulio pašalinimo operacija.

Į JAV atlikti operacijos 86 metų vyras atvyko su visa savo palyda. Operacija buvo atlikta Niujorko Presbiterionų ligoninės Weil Cornellio medicinos centre.

Pranešama, kad karalius su palyda atvyko trimis lėktuvais, o vėliau kelionę tęsė 40 automobilių, iš kurių pusė gabeno jo bagažą.

Kiti ligoninės pacientai pranešė, kad jis užsisakė didelę ligoninės svarbiausiems klientams skirto padalinio dalį, tad kiti pacientai negalėjo apsistoti palatose, kuriomis karalius net nesinaudoja.

„Pacientai nepatenkinti“, - buvo pranešta laikraščiui „The New York Post“.
„Karaliui buvo skirtas prabangiausias ligoninės pastato sparnas, kad būtų apsaugotas jo privatumas“.

Ligoninės atstovas patvirtino, kad karalius yra gydomas šioje ligoninėje, tačiau atsisakė atsakyti į kitus klausimus. Manoma, kad karalius jau yra parėmęs finansiškai šį centrą.

Šią savaitę taip pat paaiškėjo, kad 2008 metais karalius paragino JAV „nukirsti gyvatei galvą“, pradedant karinius veiksmus prieš Irano branduolinę programą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.