aA
Didžiojoje Britanijoje Medrono miestelio futbolo klubas, žaidžiantis 13-ame Anglijos čempionato divizione, pastarąsias 11 rungtynių pralaimėjo į savo vartus praleidęs 220 įvarčių.
Britanijoje futbolo klubas per 11 mačų į savo vartus praleido 220 įvarčių
© RIA/Scanpix

Vieną mačą komanda pralaimėjo rezultatu 0:55. Klubo vyriausiasis treneris Alanas Davenportas jau pripažino, kad jo vadovaujama futbolo komanda veikiausiai yra prasčiausia pasaulyje, skelbia „Small world News Service“.

Remiantis 2009–2010 metų sezono rezultatais, Medrono futbolo klubas pakilo iš antrojo į pirmąjį Kornvalio grafystės mėgėjų lygos divizioną. Tačiau 2010 metų vasarą iš komandos išėjo daugelis žaidėjų. Dabar klube žaidžia vietos aludės lankytojai ir studentai. Dažnai nesusirenka netgi visa komanda.

Greičiausiai todėl per lapkričio 27 d. vykusias rungtynes Medrone, kai žaidė tik aštuoni klubo žaidėjai, komanda pralaimėjo rezultatu 0:22. Ankstesnis rezultatas buvo dar prastesnis – 0:55.

68 metų klubo treneris A. Davenportas pareiškė, kad jo komanda neketina trauktis iš čempionato, nors jau tapo pašaipų objektu.