aA
Daugelis tailandiečių savo seksualinį gyvenimą paįvairina technika, kurios semiasi pornografiniuose filmuose. 200 žmonių, kurių amžius svyravo nuo 18 iki 39 metų, apklausa parodė, kad net 56% respondentų kopijuoja sekso scenas, kurias pamato filmuose.
Oral sex
Kompanijos “Asia Market Intelligence” ekspertų teigimu, 36% apklaustųjų prisipažino, kad sekso metu jiems patinka paplekšnojimai, o 28% teigė, jog mylėdamiesi jie mėgsta imtis įvairių vaidmenų. 36% respondentų teigė mylėjęsi draugų namuose, 17% - automobilių salonuose, o 19% - viešbučių kambariuose.

Net 88% procentai apklaustų tailandiečių manė, kad ikivedybinis seksas yra priimtinas. 29% respondentų prisipažino, jog jeigu jų nuotaka būtų išsaugojusi nekaltybę, jiems tai būtų labai svarbu. 45% patvirtino buvę neištikimi savo sutuoktiniui ar partneriui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.