aA
Kolumbijos vandens regbio komandos žaidėjai ketina demonstruoti striptizą tam, kad užsidirbtų pinigų dalyvavimui nacionaliniame čempionate. Ši idėja supykdė vietinę katalikų bažnyčios atstovus, kurių teigimu tai būtų "žmogiškosios savigarbos įžeidimas".
Hernanas Dario Moralesas, "Sperm Whales" klubo iš Pereiros vadybininkas pareiškė, kad 12 komandos narių ketina sušokti "erotinį šokį". Tokiu būdu tikimasi surinkti apie 3 260 dolerių, kurie bus panaudoti komandos kelionių išlaidoms padengti ir sportiniams reikmenims įsigyti.

Moralesas prisipažino, kad į striptizo šou, kuris penktadienį įvyks miesto diskotekoje, tikimasi pritraukti apie 1 000 moterų.

Tačiau "Sperm Whales" tikrai nenudžiugino vietinio katalikų vyskupo.

"Tai žmogiškojo orumo įžeidimas," sakė monsinjoras Fabio Suescunas, Pereiros vyskupas. "Juk yra kitų būdų pinigams užsidirbti ir šokti striptizą."

Pernai Kolumbijos nacionalinė vandens regbio komanda surengė panašų striptizo šou, kurio metu buvo siekiama surinkti lėšų dalyvavimui pasaulio čempionate Vokietijoje.

Nacionalinė komanda tada uždirbo daugiau kaip 9 000 dolerių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.