aA
Laikinai einantis pareigas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė esąs įsitikinęs savo pergale prezidento rinkimuose.
Jis tai sakė žurnalistams penktadienį elektriniame traukinyje, grįždamas į Maskvą iš kelionės į Orechovą-Zujevą.

Į žurnalistų klausimą, ar yra įsitikinęs savo pergale, ir kuriame ture gali laimėti, V. Putinas atsakė, kad "jei nebūtų įsitikinęs, nebūtų pradėjęs kovos". Jo žodžiais, "nesvarbu, kuriame ture laimėti. Svarbus rezultatas".

Laikinasis prezidentas taip pat pranešė šiandien, kovo 17-ą, ketinantis paskelbti pareiškimą dėl Čečėnijos.

Kalbėdamas apie Salmaną Radujevą, kurį suėmė ir į Maskvą atvežė Federalinė saugumo taryba, V. Putinas sakė: "Tai vienas iš tų žmonių, kurie terorizavo visą didžiąją Rusiją. Kaip jis atrodė? Į teroristą nelabai panašus. Mes juos visus paversime tokios būklės".

Laikinasis prezidentas sakė, jog išvykoje į Demechovą su Maskvos meru Jurijum Lužkovu ir Maskvos srities gubernatorium Borisu Gromovu jie aptarė ir sprendė "konkrečias liaudies ūkio problemas", nors buvo kalbėta ir apie valstybinės svarbos klausimus.

J. Lužkovas ir B. Gromovas į Maskvą grįžo vienu traukiniu su V. Putinu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.